Драги идни младенци доколку се уште не сте резервирале термин за вашата свадба вистинско решение за вас е ресторан „Кристал“.  Само во ресторан „Кристал“ осетете го луксузот од елитните светски ресторани. Гламурниот прием, атмосферата како и декорацијата која ја нуди ресторан „Кристал“ го прави единствен во градот.Ресторанот располага со капацитет до 350 гости и сопствен паркинг простор за сите возила. Исто така ресторан „Кристал“ располага и со мала сала погодна за крштевки, мекици, родендени, веридби со капацитет до  70 особи.

ТЕЛ.078/284/152

kristal1-300x214