Свечени пригоди »

Покрај свадбените веселби, ресторан „Кристал“ организира и други разни видови на пригодни собири како што се:

*предсвадбени веселби (моминска и момчешка вечер),

*веридби,

*мекици,

*крштевки,

*роденденски веселби,

*матурски веселби,

и други разни видови на организирани прослави по Ваш избор.