Свадби

Доколку сакате свадба од соништата, дозволете професионалниот тим на ресторан „Кристал“ да се погрижи сето тоа да стане реалност.Комплетна организација на свадби и други свечености од врвни угостители.Мал дел од ГРАТИСИТЕ што ги нудиме за Вас:

*Шампањ,

*торта на 3 ката,

*декорација на прием и влез,

*декорација на сала,

*бонови за вечера,

*хостеси за прием на гости,

*коктели за завршување на веселбата,

*простор за матично,

*екстра пијалоци за невестинска маса,

*светлосни ефекти,

*пиротехника,

* и уште многу други поволности и гратиси кој ги нуди само ресторан „Кристал“