Кетеринг услуга »

 Одберете  го само вашиот партнер, останатото е наша грижа. Комплетна кетеринг услуга која ја нуди ресторан „Кристал“ по најповолни цени,за сите  наши  младенци  екстра попусти од ресторан „Кристал“ . Довербата која ја добивме од досегашните наши клиенти можете да ја погледнете во категоријата Галерија.