Контакт и локација

 

Информации на телефон: 078-284-152

Следете не на Facebook :  asdx-Кликнете на фотографијата

Контактирајте не преку Е-маил:

restorankristal1@gmail.com

Локација:
Се наоѓаме на 300 метри од СУГС„Панче Арсовски“ во Автокоманда  на ул. 16 Македонска бригада. Повелете и посетете не.